miesto, kde môžeš diskutovať s priateľmi
Nie si prihlásený/á
![]()
co ti je smiesne vysvetlis mi to prosim ?
sa nesmeje, ono sa to skeri a zrejme preto bo to je zhulene ![]()
na jo
Paola napísal:
ja som linux este ani poriadne nevidela.... ale ma sere ze tam ziadne hry nejdu
Linux je v mnohom lespi....ak si stahujete nejake trapne napodobeniny linuxu tak sa ani necudujem ze to nema dobru grafiku.....treba skusit Fedoru,Ubuntu, Gentoo...je mnoho verzii......ja osobne mam nainstalovany XP, Vista ultimate a Kubuntu (pre neznalych je to Ubuntu s grafickym prostredim KDE takze ako windows) a XP takmer nepouzivam, len Vistu obcas ked si chcem zahrat Crysis alebo nejaku novu pecku ktora podporuje DX10 Bo vyrobcovia hier zatial tak masivne Linux nepodporuju.....no ja som na Linuxe rozbehal taku pecku ako Counter-Strike ci hoci co ine.....Tieto nazory ze windows je lepsi su len vase komplexy bo sa neviete naucit nic nove.....ved ste tiez od malicka nevedeli rozpravat a ani chodit....tak je to aj s Linux...treba sa tomu chvilku venovat,ja som sa napriklad naucil ovladat cely linux behom 2 dni....niekto sa to nenauci ani za rok a k takym patrite vsetci ty co ho zavrhuju....Pre priklad....moja 12 rocna segra sa Linuxa ovladat naucila takze sa tu mozete hambit
po prvé - nido ti tu nerozume, čo táraš a je nám to úplne jedno
po druhé - linux necem ani keby mi zato platili, je to SRAČKA! ty si ostaň na tom šmejde keď myslíš, ale nám to sem neser!
a inač keď sa nečo naučíš ovládať za dva dni, tak to musí byť fakt riadna sračka ![]()
inač my máme v škole aj macintoshe ![]()
jj presne linux je sračkaa nepotrebujem ju , jedine super kompy su windows,potom este tie jablckove su ok
ale linux je šunka a velkaa
macintoshe...
tie sú vraj dobré na grafiku
šak ich aj máme v škole ![]()
dalsi zufalec, co sa nas snazi presvedcit o dokonalosti linuxu ![]()
ja by som ten šmejd nidy nescela ![]()
sme to mali tusim na zakladke, ze? v jednej miestnosti boli win98 a xp a v druhej bol linux (co nam raz ani nesiel prihlasit sa)
ááno ![]()
uz to tu bolo spominane, co? ![]()
Editoval/a Firefox (2008-07-04 15:39:17)
tie jabĺčkové su apple
co? jaj, nepouzivat diakritiku pls
ale inač pri nas mi diakritika neblbne,len pri tych exotoch alebo tych novych
čudné, už aj mne len pri nich ![]()
hej hej
NO ten MAC OS X je mozno krajsi aj linux ale co z toho ked tam neni tolko programov co vo windows a linux skuste mi povedat kde je na slovensku obchod s hramy nan aj tak keby ze mam ten program na linux co spusti windows hry aj tak urcite to nebude kvalita a co takto drivery graficka karta , kamera , dsl modem a.t.d tristvrtina s toho neni kompatibilna s linux a mac os x takze preto je lepsi win ma vse dostupne ci platene a ci zdarma
Editoval/a spanik11 (2010-03-02 11:18:38)

tu je adresa obrazka
sranda...
![]()
mam windows XP
Editoval/a bulldozer548 (2010-09-01 18:08:30)