miesto, kde môžeš diskutovať s priateľmi
Nie si prihlásený/á
kokso
![]()
inac peknu ikonku mas
to je gitara, ze jo? aj ked nevidim tu siestu strunu, ale ta bude zrejme schovana hore mimo obrazka ![]()
Paola napísal:
inac ked uzo tom falsovani zevraj minuly rok jeden chalan zavolal riaditelke skoly ze potrebuju skontrolovat otazky na monitore a ze je zo StatPedu a ona krava tie zpecatene obalky otvorila a nadiktovala mu secky otazky
to je IQ
ty kokos! to je uz fakt sila ![]()
Paola napísal:
inac ked uzo tom falsovani zevraj minuly rok jeden chalan zavolal riaditelke skoly ze potrebuju skontrolovat otazky na monitore a ze je zo StatPedu a ona krava tie zpecatene obalky otvorila a nadiktovala mu secky otazky
to je IQ
a inac jak si dopadla na monitore priebezne vies?ja viem ze official je az 10.marca ale i tak....heh a z gramotnosti zo sloviny som bola najlepsia z celej triedy hhee
aj ked sa to nerata ,potesujuca informacia
aj po oficialnych si naj? ![]()
po oficialnych som najlepsia zo sloviny ,spolu s elenou,lebo sme mali rovnako a z matiky som bola stvrta najlepsia
Ach pomoooooooc mna caka monitor uz o par tyzdnov moc sa bojim minule som si robila skusobny monitor z matiky a z 30 otazok som mala 5 dobre ![]()
![]()
![]()
auč xD keď ja som ąla na strednú tak brali naą»astie do úvahy priemer známok..mňa bra» 'dla monitora tak som v p..rdeli ![]()
na mojich buducich skolach neberu priemer... ale ak mam nahodou jednu stvorku tak sa mozem rozlucit s prijatim.. nastastie nemam ani 4 ani 5 ![]()
![]()
pokial viem nikde uľ neberú priemer..vąade len monitor..myslím