miesto, kde môžeš diskutovať s priateľmi
Nie si prihlásený/á
ambra napísal:
najradsej mam prdak a telinu neznasam zemepis
trochu od veci, nee?
ze zemepis - uz ani nefim pomaly co to je
jediny zemak co mam je na zachode ked si kukam mapu sveta, keru som nalepila na dvere ![]()
i tak dakdy nechapem ked dakdo novy napise jeden prispevok na temu , ale nic by sa nestalo keby si ten dotycny precital par pred tym aby sa uviedol do kurzu
Ja mám najradšej telesnú a aj anglinu a slovinu... zvyšok: matika, zemepis, dejepis, prírodopis, fyzika... nenávidím...
na toto proste nemam slov
![]()
Editoval/a Firefox (2008-04-06 00:15:37)
a toto co napisala "ona" je presne ten priklad co som pisala o tom v prispevku nad tym
Moje obľúbené premety sú: Informatika, Telesná výchova
Neobľúbené. Všetky ostatné.No Matika je niekedy aj obľúbená lebo celú hopdinu vyprávame a nepočítame.
jezisikriste informatika, my mame takeho dementneho ucitela
No my zasa nie!Takže mám výhodu!
L koho mate? ja som u farkasa
ale podla mna je f poho,taka normalka
Koho myslíš???
nepoznáš,ucitel informatiky u nas na skole
aj my ho mame, dve tretiny triedy si mesiac kreslili ale my sme sa mesiac ucili komprimovat subory atd, ale teraz je to uz lepsie uz sme aj my kreslili a zmensovali obrazky atd
inac minule som si vsimla ze informatikar by sa hodil ako parik k estetikarovi
a dokonca prisli obaja v jeden den ostrihani ![]()
hej my sme najskor preberali koncovky suborov atd a uz sme kreslili zopar obrazkov
haluz
hej? som si nevsimla
ale dla mna estetikar je hrozný ty vole
si predstav ze ked menili rozvrh ,dali nam estetiku utorok na siedmu hodku
zabijak
ale tu hodku sme mali siedmu len raz-dva tyzdne po sebe odpadla
my mame prvu hodinu v pondelok ahned sa tolko nasmejeme ![]()
ti verim
on minule zadrel take kraviny ze kdo chce referat na punk rock a tak a sa pytal kdo pocuva(samo ja nie,ja len rock
) a jedna spoluziacka mala nejak zdvihnutu ruku ale ne naschval a on ze ty budes mat ten referat a ona ze co ja nepocuvam ze ja som nechcela a tak haha a ucitel este kukal na dve baby ze ci pocuvaju hard rock,ze ci na to vyzeraju
a oni ze nee nee
a my mu pocitame kolkokrat povie za hodinu ze ano, akym sposobom, samotny, v ramci atd. rekord bol 45 krat za hodinu etiky nejakym sposobom ![]()
TAPETUJEME.SK
tapetar_miro napísal:
TAPETUJEME.SK
uz ma stves!!! ![]()
Editoval/a Vierka0123 (2009-02-14 15:33:45)
hehe ja inak neznasam vsetky predmety na nasej skole... dufam ze na strednej to bude lepsie, tam sa budeme ucit kreslit a tak, jupiiiiiiii tak sa tesim. Myslite ze na strednej je lepsie ako na zakladke? podla mna ano ![]()
kvôli spoluľiakom - áno..ale tak vąeobecne ma stredná viac baví, ale skôr kvôli ludom ako učivu..som sa tam spoznala s fajn babami z tretiaku, mno teraz uľ ątvrtáku:)
Aj ja si myslim ze budem mat fajn spoluziakov samich metalistov
.... dokonca uz poznam skoro vsetkych ucitelov osobne na mojich buducich dvoch skolach
a predstavte si ze sa o mna hadaju rozni profesori z dvoch skol.. skoro kazdy ma chce do svojej triedy lol..![]()
![]()
![]()
PS: vooooooooooobec sa nechvalim
Editoval/a Vierka0123 (2009-02-15 11:11:44)
to máą fajn, na mojej ąkole sú moľno dokopy piati metláci T_T