miesto, kde môžeš diskutovať s priateľmi
Nie si prihlásený/á
Som 11 ročná normálna ktorá je vtipná baba.Volám sa Zdenka.Hľadám priateľa vo veku od 11 do 13 rokov v Senici a okolí.Môj email je zdenusa111@azet.sk .Mám rada zvieratá,tanec,dobré filmy,PC atď...Chodím rada na PC a pokec,mám rada romantické prechádzky.Moja naj speváčka je Hilary Duff a moje naj zvieratko je škrečok.
Som 256 rocna nenormalna baba a nemam zmysel pre humor. Volam sa Utanapišti. Mam rada zvierata, hlavne na veceru, ale este predtym si s nimi zatancujem a zahram nejaku PC hru. Rada sa prechadzam po kanaloch a pocitam potkany. Moja naj spevacka je S ked spieva Jamesa Blunta a naj zviera trojhlavy slon.
Len aby ste vedeli nic nehladam, len chcem pridat nejaky prispevok a nikdy si nepozriet odpovede a este chcem aby ste sa so mnou zacali hadat tak ako to robite vzdy s podobnymi debilmi co sem pisu taketo veci.![]()
hahaha tak toto ti vyslo L
ale su to jednoducho somarinkyy ktore na forum tohto typu nepatria,skor do nejakej zoznamky na chate...asi tolko
A to si tu akože nikdo nemôže ani napísať keď sa chce s niekym zoznámiť?????????????
tak hej ale treba logicky....vidis ze tu krom zopár ludi nikdo nechodi
Ale šak to nevadí.Ale keď mi niekto rozumný odpíše tka budem rada.no tak si počkám.to neva.
pochybujem ze henten prevteleny milovnik busha je rozumny ...
zdenusa napísal:
A to si tu akože nikdo nemôže ani napísať keď sa chce s niekym zoznámiť?????????????
nie
No tak to je riande šlahnuté. ![]()
zdenusa napísal:
Ale šak to nevadí.Ale keď mi niekto rozumný odpíše tka budem rada.no tak si počkám.to neva.
neboj sa, urcite ta to raz omrzi
asi tak ... das na nase rady raz
zdenusa napísal:
No tak to je riande šlahnuté.
zoznamuj sa na zoznamke
Tam sú samí úchyláci.
tak sa nezoznamuj .. tuto zase nenajdes ani jedno,ak sis nevsimla,je nas tu pat a pol
zdenusa napísal:
Tam sú samí úchyláci.
niekam chudáci chodiť musia..niečo proti nim?
vraj chudáci...zase by som ich neobhajovala,ale ked sa ich boji,nech sa nezoznamuje...i ked tuto nenajde ani jedno ani druhe
to s tými chudákmi si dúfam nevzala vážne..abo už mám radšej vždy napísať na koniec *ironicky*??
nebrala....ale aj tak..... pre kazdy pripad...nemaju otravovat
jo a ja chodím na Pokec a môžem povedať, že tam nechodia samí úchyli..len pár
a samo praštení metláci, ale to je o inom xD
hej...najviac uchylov asi sami sa vieme dovtipit v ktorych miestnostiach su,ale niekedy su aj inde,ale nevyhladavam ich
neviem, ja chodím len do Metal Music
ja nechodim nikde,len niekedy do skateboarding abo taky metal music bo nieco podobne
v MM je prča![]()